Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc tudor Zvapaiatii
Normal Tactiek 532
37% Balbezit 63%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.1 gemiddelde waardering 28.7
slecht Schieten matig
slecht Passen redelijk
hopeloos Verdedigen zwak


13e minuut.
Carcalete bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcalete speelt de bal door. Gordea rent richting de bal. Gordea haalt uit met een fantastische trap. Dobre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc tudor - Zvapaiatii 0:1

15e minuut.
Inworp. Cekiel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Belodedici is nu in balbezit. Belodedici geeft de bal voor. Silaghi springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Dobeş rent richting de bal. Dobeş speelt de bal door. Klungelig pakt Cetină de bal. Gordea is nu in balbezit. Gordea schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dobre speelt de bal door. Cekiel kopt de bal weg. Klungelig pakt Ţigănaş de bal. Gordea is nu in balbezit. Gordea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Inworp. Ţigănaş met een snelle inworp. Sava rent richting de bal. Gordea onderschept slim de pass. Gordea schiet op doel. Dobre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
fc tudor - Zvapaiatii 0:2

24e minuut.
Carcalete speelt de bal door. Mormocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mormocea geeft de bal voor. Silaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Silaghi haalt uit met een fantastische trap. Dobre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mormocea zal de hoekschop nemen. Silaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

26e minuut.
Mormocea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Silaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetină legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Silaghi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gordea neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Dobre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Dobeş met een sublieme pass. Klungelig pakt Hristodorescu de bal. Mormocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mormocea geeft de bal voor. Gordea krijgt zijn hoofd ertegen. Dobre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Silaghi is nu in balbezit. Silaghi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Klungelig pakt Cetină de bal. Silaghi is nu in balbezit. Silaghi geeft de bal voor. Gordea is nu in balbezit. Gordea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreescu verovert de bal door een tackle van achteren. Andreescu geeft de bal voor. Silaghi is nu in balbezit. Silaghi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Gordea rent richting de bal. Gordea geeft de bal voor. Daar is Hristodorescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Silaghi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Carcalete verovert de bal door een tackle van achteren. Carcalete met een sublieme pass. Gordea rent richting de bal. Gordea haalt uit met een fantastische trap. Caramarin probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Daar is Ţigănaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gordea is nu in balbezit. Gordea passt de bal in één keer door. Silaghi is nu in balbezit. Silaghi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc tudor - Zvapaiatii 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc tudor 83%, Zvapaiatii 17%.
fc tudor - Zvapaiatii 0:3

46e minuut.
Silaghi rent richting de bal. Silaghi probeert naar een medespeler te passen. Mormocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mormocea geeft een lange en hoge pass. Carcalete kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Andreescu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Domide zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Titirică bereikt de bal nog maar net als eerste. Titirică schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Daar is Caramarin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silaghi rent richting de bal. Silaghi passt de bal in één keer door. Gordea is nu in balbezit. Gordea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Gordea passt de bal in één keer door. Carcalete bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcalete passt de bal zonder na te denken. Silaghi is nu in balbezit. Silaghi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Silaghi is nu in balbezit. Silaghi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc tudor - Zvapaiatii 0:4

65e minuut.
Silaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Silaghi passt de bal in één keer door. Sava heeft problemen om de bal te vangen. Carcalete is nu in balbezit. Carcalete schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Pâslaru geeft de bal voor. Belodedici rent richting de bal. Ţigănaş is nu in balbezit. Gordea is nu in balbezit. Gordea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Belodedici geeft een lange en hoge pass. Mormocea kopt de bal weg. Carcalete bereikt de bal nog maar net als eerste. Silaghi is nu in balbezit. Silaghi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Sava rent richting de bal. Carcalete onderschept slim de pass. Carcalete passt de bal in één keer door. Silaghi rent richting de bal. Silaghi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc tudor 85%, Zvapaiatii 15%.
fc tudor - Zvapaiatii 0:4