Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zvapaiatii fc tudor
532 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
31% Spel op eigen helft 69%
16 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.7 gemiddelde waardering 16
average Schieten unsatisfactory
average Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Carcalete probeert de bal aan de voet te houden. Pâslaru is nu in balbezit. Carcalete onderschept slim de pass. Silaghi is nu in balbezit. Silaghi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcalete onderschept slim de pass. Carcalete probeert naar een medespeler te passen. Silaghi rent richting de bal. Silaghi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zvapaiatii - fc tudor 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zvapaiatii 40%, fc tudor 60%.
Zvapaiatii - fc tudor 1:0

61e minuut.
Niţu verovert de bal door een tackle van achteren. Niţu geeft een lange en hoge pass. Carcalete kopt de bal weg. Silaghi rent richting de bal. Silaghi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Ţigănaş rent richting de bal. Gordea onderschept slim de pass. Gordea probeert naar een medespeler te passen. Daar is Silaghi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silaghi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zvapaiatii - fc tudor 2:0

69e minuut.
Carcalete is nu in balbezit. Carcalete met een sublieme pass. Gordea rent richting de bal. Gordea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Mormocea met een snelle inworp. Silaghi is nu in balbezit. Cetină legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Silaghi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gordea legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal!

86e minuut.
Carcalete geeft de bal voor. Dobre probeert naar een medespeler te passen. Carcalete speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Silaghi de bal onder controle te krijgen. Silaghi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zvapaiatii 23%, fc tudor 77%.
Zvapaiatii - fc tudor 2:0