Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zvapaiatii FcIANIS
532 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
32% Spel op eigen helft 68%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31 gemiddelde waardering 16.1
average Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Vulpeşean bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordea verovert de bal door een tackle van achteren. Gordea passt de bal zonder na te denken. Silaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Silaghi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Cârlan heeft problemen om de bal te vangen. Carcalete verovert de bal door een tackle van achteren. Carcalete met een sublieme pass. Gordea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordea haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Olivia geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mormocea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Silaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Silaghi geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Zvapaiatii - FcIANIS 1:0

31e minuut.
Dobeş raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Maier komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Klungelig pakt Maier de bal. Maier probeert naar een medespeler te passen. Andreescu rent richting de bal. Andreescu geeft een hoge lob. Carcalete met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Zvapaiatii - FcIANIS 2:0

35e minuut.
Belodedici geeft de bal voor. Mormocea rent richting de bal. Mormocea passt de bal met de wreef. Silaghi rent richting de bal. Silaghi schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zvapaiatii - FcIANIS 3:0

42e minuut.
Carcalete bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcalete heeft problemen om de bal te vangen. Carcalete passt de bal zonder na te denken. Silaghi is nu in balbezit. Silaghi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zvapaiatii - FcIANIS 4:0

44e minuut.
Belodedici probeert naar een medespeler te passen. Godri bereikt de bal nog maar net als eerste. Godri passt de bal met de wreef. Pârvan rent richting de bal. Pârvan schiet op doel. Şoimaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zvapaiatii 35%, FcIANIS 65%.
Zvapaiatii - FcIANIS 4:0

59e minuut.
Silaghi is nu in balbezit. Mormocea rent richting de bal. Mormocea probeert naar een medespeler te passen. Silaghi is nu in balbezit. Silaghi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zvapaiatii - FcIANIS 5:0

64e minuut.
Cekiel kopt de bal weg. Klungelig pakt Lazăr de bal. Silaghi is nu in balbezit. Silaghi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zvapaiatii - FcIANIS 6:0

78e minuut.
Lazăr heeft problemen om de bal te vangen. Carcalete is nu in balbezit. Carcalete speelt de bal door. Gordea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zvapaiatii - FcIANIS 7:0

82e minuut.
Ursulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcalete verovert de bal door een tackle van achteren. Carcalete met een sublieme pass. Gordea is nu in balbezit. Gordea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zvapaiatii - FcIANIS 8:0

90e minuut.
Olivia geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mormocea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carcalete rent richting de bal. Carcalete geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zvapaiatii 29%, FcIANIS 71%.
Zvapaiatii - FcIANIS 8:0