Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FcIANIS Zvapaiatii
Normal Tactiek 532
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 30
poor Schieten average
poor Passen average
poor Verdedigen weak


7e minuut.
Vulpeşean is nu in balbezit. Belodedici verovert de bal door een tackle van achteren. Belodedici met een sublieme pass. Silaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Silaghi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Gordea geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ursulescu de bal. Silaghi rent richting de bal. Silaghi schiet op doel. Moraru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FcIANIS - Zvapaiatii 0:1

13e minuut.
Dobeş onderschept slim de pass. Dobeş passt de bal zonder na te denken. Cekiel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gordea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gordea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Pintilei onderschept slim de pass. Carcalete onderschept slim de pass. Carcalete speelt de bal door. Gordea rent richting de bal. Gordea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FcIANIS - Zvapaiatii 0:2

33e minuut.
Belodedici passt de bal zonder na te denken. Silaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Silaghi passt de bal in één keer door. Gordea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Carcalete speelt de bal door. Belodedici probeert naar een medespeler te passen. Gordea rent richting de bal. Gordea draait met de bal, schiet en ... Moraru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FcIANIS - Zvapaiatii 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcIANIS 76%, Zvapaiatii 24%.
FcIANIS - Zvapaiatii 0:3

47e minuut.
Mormocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mormocea geeft een lange en hoge pass. Gordea rent richting de bal. Gordea haalt uit met een fantastische trap. Moraru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FcIANIS - Zvapaiatii 0:4

53e minuut.
Vulpeşean geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Belodedici met een snelle inworp. Carcalete rent richting de bal. Carcalete schiet op doel. Moraru bokst de bal weg. Silaghi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FcIANIS - Zvapaiatii 0:5

54e minuut.
Silaghi verovert de bal door een tackle van achteren. Pintilei rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Silaghi. Silaghi krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Carcalete bereikt de bal nog maar net als eerste. Silaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcalete is nu in balbezit. Carcalete draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FcIANIS - Zvapaiatii 0:6

58e minuut.
Pârvan heeft problemen om de bal te vangen. Lazăr rent richting de bal. Lazăr geeft de bal voor. Silaghi rent richting de bal. Silaghi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Pintilei heeft problemen om de bal te vangen. Carcalete rent richting de bal. Carcalete geeft een lange en hoge pass. Silaghi rent richting de bal. Silaghi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Cekiel is nu in balbezit. Belodedici met een sublieme pass. Lazăr heeft problemen om de bal te vangen. Gordea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Silaghi passt de bal met de wreef. Carcalete bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcalete passt de bal met de wreef. Gordea is nu in balbezit. Gordea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Cekiel controleert de bal met de borst. Cekiel met een sublieme pass. Klungelig pakt Silaghi de bal. Silaghi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FcIANIS - Zvapaiatii 0:7

73e minuut.
Dobeş passt de bal in één keer door. Carcalete is nu in balbezit. Silaghi is nu in balbezit. Silaghi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FcIANIS - Zvapaiatii 0:8

81e minuut.
Silaghi onderschept slim de pass. Carcalete probeert naar een medespeler te passen. Olivia heeft problemen om de bal te vangen. Gordea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Lazăr rent richting de bal. Lazăr speelt de bal door. Gordea is nu in balbezit. Gordea schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ursulescu de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Gordea is nu in balbezit. Gordea met een sublieme pass. Silaghi is nu in balbezit. Silaghi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FcIANIS - Zvapaiatii 0:9

89e minuut.
Gordea is nu in balbezit. Gordea geeft de bal voor. Daar is Ursulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belodedici rent richting de bal. Belodedici geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcIANIS 76%, Zvapaiatii 24%.
FcIANIS - Zvapaiatii 0:9