Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC DINAMO BUCURESTI1948 SA kjgmg
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Iftodi is nu in balbezit. Bejan verovert de bal door een tackle van achteren. Bejan passt de bal zonder na te denken. Paraschiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraschiv haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DINAMO BUCURESTI1948 SA - kjgmg 0:1

13e minuut.
Lalciu is nu in balbezit. Lalciu geeft de bal voor. Beclea heeft problemen om de bal te vangen. Birlic bereikt de bal nog maar net als eerste. Birlic haalt uit met een fantastische trap. Horvăţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC DINAMO BUCURESTI1948 SA - kjgmg 1:1

19e minuut.
Pristavu draait met de bal, schiet en ... Cristache met een sublieme pass. Profiş kopt de bal weg. Pristavu rent richting de bal. Pristavu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Stufosu met een sublieme pass. Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujoiu passt de bal in één keer door. Birlic rent richting de bal. Birlic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DINAMO BUCURESTI1948 SA - kjgmg 2:1

33e minuut.
Bejan rent richting de bal. Bejan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Stufosu de bal. Nărăvaş rent richting de bal. Nărăvaş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DINAMO BUCURESTI1948 SA 48%, kjgmg 52%.
FC DINAMO BUCURESTI1948 SA - kjgmg 2:1

50e minuut.
Cizmă geeft een hoge lob. Bejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejan met een sublieme pass. Pristavu rent richting de bal. Pristavu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Lalciu geeft een hoge lob. Inworp. Bejan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pristavu is nu in balbezit. Pristavu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Drăgănescu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cojocaru met een snelle inworp. Pristavu rent richting de bal. Pristavu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC DINAMO BUCURESTI1948 SA - kjgmg 2:2

89e minuut.
Iftodi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bejan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pristavu is nu in balbezit. Pristavu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DINAMO BUCURESTI1948 SA - kjgmg 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DINAMO BUCURESTI1948 SA 54%, kjgmg 46%.
FC DINAMO BUCURESTI1948 SA - kjgmg 2:3