Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kjgmg FC DINAMO BUCURESTI1948 SA
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten weak
weak Passen hopeless
hopeless Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Pristavu rent richting de bal. Rujoiu rent richting de bal. Rujoiu passt de bal in één keer door. Cojocaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cojocaru geeft een lange en hoge pass. Cristache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Comeagă is nu in balbezit. Comeagă geeft een lange en hoge pass. Daar is Condeescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nărăvaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Nărăvaş schiet op doel. Horvăţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
kjgmg - FC DINAMO BUCURESTI1948 SA 0:1

37e minuut.
Cărtărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iftodi verovert de bal door een tackle van achteren. Iftodi geeft een lange en hoge pass. Nărăvaş rent richting de bal. Nărăvaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kjgmg - FC DINAMO BUCURESTI1948 SA 0:2

39e minuut.
Cărtărescu met een sublieme pass. Pristavu is nu in balbezit. Nărăvaş begaat een overtreding. Pristavu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cristache met een harde bal richting middenveld. Condeescu kopt de bal weg. Cărtărescu rent richting de bal. Cărtărescu draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kjgmg 38%, FC DINAMO BUCURESTI1948 SA 62%.
kjgmg - FC DINAMO BUCURESTI1948 SA 0:2

51e minuut.
Condeescu probeert naar een medespeler te passen. Pristavu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lalciu. Lalciu krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Rujoiu rent richting de bal. Rujoiu geeft een hoge lob. Daar is Condeescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Birlic is nu in balbezit. Birlic haalt uit met een fantastische trap. Horvăţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Bejan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Condeescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Covaci de bal. Cărtărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărtărescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kjgmg - FC DINAMO BUCURESTI1948 SA 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kjgmg 53%, FC DINAMO BUCURESTI1948 SA 47%.
kjgmg - FC DINAMO BUCURESTI1948 SA 1:2