Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc tudor Viitorul Vidra
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Teodorescu heeft problemen om de bal te vangen. Teodorescu geeft de bal voor. Daar is Hristodorescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bucătaru geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fc tudor - Viitorul Vidra 0:1

7e minuut.
Condruţ geeft een lange en hoge pass. Inworp. Codreanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Titirică bereikt de bal nog maar net als eerste. Titirică geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Sava speelt de bal door. Titirică is nu in balbezit. Titirică passt de bal met de wreef. Gică rent richting de bal. Gică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc tudor - Viitorul Vidra 1:1

39e minuut.
Ninoiu rent richting de bal. Ninoiu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Caramarin de bal. Teodorescu is nu in balbezit. Teodorescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc tudor 45%, Viitorul Vidra 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc tudor - Viitorul Vidra 1:1

53e minuut.
Ţigănaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorescu onderschept slim de pass. Teodorescu met een sublieme pass. Pantilimon rent richting de bal. Pantilimon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Hristodorescu rent richting de bal. Bucătaru rent richting de bal. Bucătaru speelt de bal door. Pantilimon is nu in balbezit. Pantilimon haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Dumitrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dumitrescu geeft een lange en hoge pass. Daar is Cetină, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teodorescu is nu in balbezit. Teodorescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc tudor - Viitorul Vidra 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc tudor 57%, Viitorul Vidra 43%.
fc tudor - Viitorul Vidra 1:2