Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zvapaiatii blak vipers
532 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
30% Spel op eigen helft 70%
21 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 16.3
weak Schieten poor
adequate Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Greavu probeert naar een medespeler te passen. Martin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cekiel. Cekiel krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Daar is Belodedici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belodedici passt de bal in één keer door. Daar is Pâslaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silaghi rent richting de bal. Silaghi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Silaghi is nu in balbezit. Silaghi passt de bal in één keer door. Vlahuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordea verovert de bal door een tackle van achteren. Gordea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Belodedici is nu in balbezit. Belodedici passt de bal zonder na te denken. Gordea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordea schiet op doel. Eremia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Vlahuţă is nu in balbezit. Vlahuţă geeft de bal voor. Silaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Silaghi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zvapaiatii - blak vipers 1:0

45e minuut.
Cekiel is nu in balbezit. Mormocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mormocea geeft een hoge lob. Silaghi rent richting de bal. Silaghi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zvapaiatii 32%, blak vipers 68%.
Zvapaiatii - blak vipers 1:0

54e minuut.
Cekiel is nu in balbezit. Cekiel passt de bal in één keer door. Gordea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordea schiet op doel. Eremia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zvapaiatii - blak vipers 2:0

60e minuut.
Carcalete onderschept slim de pass. Carcalete passt de bal in één keer door. Silaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Silaghi haalt uit met een fantastische trap. Eremia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Daar is Carcalete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carcalete passt de bal in één keer door. Belodedici met een sublieme pass. Gordea heeft problemen om de bal te vangen. Gordea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Silaghi rent richting de bal. Dică is nu in balbezit. Silaghi onderschept slim de pass. Silaghi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zvapaiatii - blak vipers 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zvapaiatii 28%, blak vipers 72%.
Zvapaiatii - blak vipers 3:0