Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lazio Brăila FC Corvinul 1921 Hunedoara
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


8e minuut.
Esca rent richting de bal. Oprea onderschept slim de pass. Rotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea verovert de bal door een tackle van achteren. Oprea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Negoescu rent richting de bal. Apostol onderschept slim de pass. Apostol passt de bal zonder na te denken. Horovăţ rent richting de bal. Horovăţ draait met de bal, schiet en ... Anghelache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Sălăjean probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Revnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Revnic geeft een hoge lob. Daar is Esca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esca haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Sălăjean speelt de bal door. Corpodean is nu in balbezit. Comănescu is nu in balbezit. Corpodean verovert de bal door een tackle van achteren. Corpodean draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Mihai is nu in balbezit. Corpodean bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Corpodean roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Corpodean kan niet meer verder spelen. Bondăreţ komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Rotaru rent richting de bal. Bondăreţ verovert de bal door een tackle van achteren. Bondăreţ passt de bal in één keer door. Arsenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodosiu onderschept slim de pass. Teodosiu probeert naar een medespeler te passen. Arsenescu rent richting de bal. Arsenescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lazio Brăila 52%, FC Corvinul 1921 Hunedoara 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lazio Brăila - FC Corvinul 1921 Hunedoara 0:0

59e minuut.
Codrea geeft de bal voor. Teodosiu kopt de bal weg. Bondăreţ is nu in balbezit. Klungelig pakt Arsenescu de bal. Arsenescu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lazio Brăila - FC Corvinul 1921 Hunedoara 0:1

70e minuut.
Bondăreţ is nu in balbezit. Rotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bondăreţ krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Daar is Negoescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihai bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihai probeert naar een medespeler te passen. Horovăţ rent richting de bal. Horovăţ draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lazio Brăila 53%, FC Corvinul 1921 Hunedoara 47%.
Lazio Brăila - FC Corvinul 1921 Hunedoara 0:1