Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Corvinul 1921 Hunedoara Lazio Brăila
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Negoescu kopt de bal weg. Revnic heeft problemen om de bal te vangen. Arsenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenescu draait met de bal, schiet en ... Rusu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Negoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Codrea de bal. Teodosiu speelt de bal door. Arsenescu rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Sălăjean geeft een hoge lob. Marincea probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rotaru de bal. Arsenescu rent richting de bal. Arsenescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Corvinul 1921 Hunedoara - Lazio Brăila 1:0

15e minuut.
Apostol verovert de bal door een tackle van achteren. Apostol passt de bal in één keer door. Corpodean bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Corvinul 1921 Hunedoara - Lazio Brăila 2:0

19e minuut.
Apostol kopt de bal weg. Şoneriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Horovăţ verovert de bal door een tackle van achteren. Horovăţ draait met de bal, schiet en ... Anghelache werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Corvinul 1921 Hunedoara - Lazio Brăila 2:1

22e minuut.
Apostol probeert de bal met de borst te controleren. Corpodean bereikt de bal nog maar net als eerste. Corpodean probeert naar een medespeler te passen. Arsenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Corvinul 1921 Hunedoara - Lazio Brăila 3:1

31e minuut.
Apostol met een sublieme pass. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostol tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Apostol krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Daar is Florian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostol schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Apostol krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

38e minuut.
Rotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotaru passt de bal in één keer door. Mocanu is nu in balbezit. Esca onderschept slim de pass. Esca speelt de bal door. Anghelache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Rotaru probeert de bal aan de voet te houden. Corpodean probeert naar een medespeler te passen. Comănescu verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Teodosiu zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Horovăţ rent richting de bal. Oprea is nu in balbezit. Horovăţ onderschept slim de pass. Horovăţ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Corvinul 1921 Hunedoara 38%, Lazio Brăila 62%.
FC Corvinul 1921 Hunedoara - Lazio Brăila 3:1

86e minuut.
Revnic heeft problemen om de bal te vangen. Corpodean bereikt de bal nog maar net als eerste. Corpodean passt de bal zonder na te denken. Arsenescu is nu in balbezit. Arsenescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Revnic met een sublieme pass. Corpodean is nu in balbezit. Mihai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Corpodean wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Corpodean kan niet meer verder spelen. Mihai speelt de bal door. Bondăreţ komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Corvinul 1921 Hunedoara 41%, Lazio Brăila 59%.
FC Corvinul 1921 Hunedoara - Lazio Brăila 3:1