Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. dunarea drobetina
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 12
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


21e minuut.
Panait probeert naar een medespeler te passen. Pârvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvan probeert naar een medespeler te passen. Armeanca rent richting de bal. Armeanca schiet op doel. Huma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Juraule bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicol onderschept slim de pass. Vicol speelt de bal door. Armeanca is nu in balbezit. Armeanca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. dunarea - drobetina 1:0

42e minuut.
Ivan is nu in balbezit. Jipa onderschept slim de pass. Jipa speelt de bal door. Armeanca is nu in balbezit. Armeanca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. dunarea 26%, drobetina 74%.
F.C. dunarea - drobetina 1:0

49e minuut.
Ivan is nu in balbezit. Jipa verovert de bal door een tackle van achteren. Jipa probeert naar een medespeler te passen. Armeanca rent richting de bal. Armeanca haalt uit met een fantastische trap. Huma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. dunarea - drobetina 2:0

74e minuut.
Jipa rent richting de bal. Jipa speelt de bal door. Armeanca met een sublieme pass. Pârvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Jipa heeft problemen om de bal te vangen. Ivan rent richting de bal. Ivan passt de bal in één keer door. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Tudor passt de bal zonder na te denken. Antipa rent richting de bal. Antipa speelt de bal door. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci draait met de bal, schiet en ... Cocoloş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. dunarea - drobetina 2:1

89e minuut.
Coporan rent richting de bal. Jipa is nu in balbezit. Met opzet legt Coporan zijn tegenspeler op de grond. Coporan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. dunarea 45%, drobetina 55%.
F.C. dunarea - drobetina 2:1