Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SKORYONYY astra valcea
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 15.2
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen hopeless


5e minuut.
Inworp. Voştinar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pascu rent richting de bal. Pascu geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
SKORYONYY - astra valcea 1:0

11e minuut.
Urdea passt de bal in één keer door. Frusina is nu in balbezit. Mătăsaru onderschept slim de pass. Mătăsaru draait met de bal, schiet en ... Pistrui probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SKORYONYY - astra valcea 2:0

24e minuut.
Pascu onderschept slim de pass. Pascu passt de bal zonder na te denken. Urdea rent richting de bal. Urdea schiet op doel. Pistrui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKORYONYY - astra valcea 3:0

25e minuut.
Iovan passt de bal met de wreef. Stăvaru is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pascu. Pascu krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Stăvaru is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Priceputu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Cracoş de bal. Cislariu is nu in balbezit. Cislariu haalt uit met een fantastische trap. Pufleanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKORYONYY - astra valcea 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKORYONYY 47%, astra valcea 53%.
SKORYONYY - astra valcea 3:1

62e minuut.
Pascu passt de bal zonder na te denken. Urdea bereikt de bal nog maar net als eerste. Urdea passt de bal in één keer door. Mătăsaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătăsaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Ilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Voştinar verovert de bal door een tackle van achteren. Voştinar met een sublieme pass. Mătăsaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătăsaru draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKORYONYY - astra valcea 4:1

75e minuut.
Bejan is nu in balbezit. Bejan met een sublieme pass. Iovan probeert naar een medespeler te passen. Cislariu rent richting de bal. Cislariu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pufleanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKORYONYY 33%, astra valcea 67%.
SKORYONYY - astra valcea 4:1