Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. dunarea FC Corvinul 1921 Hunedoara
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
2 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


11e minuut.
Mocanu is nu in balbezit. Jipa verovert de bal door een tackle van achteren. Oprea is nu in balbezit. Jipa verovert de bal door een tackle van achteren. Jipa geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. dunarea - FC Corvinul 1921 Hunedoara 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. dunarea 53%, FC Corvinul 1921 Hunedoara 47%.
F.C. dunarea - FC Corvinul 1921 Hunedoara 1:0

49e minuut.
Szekely geeft een hoge lob. Inworp. Oprea met een snelle inworp. Daar is Teodosiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teodosiu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Jipa rent richting de bal. Negoescu verovert de bal door een tackle van achteren. Negoescu geeft een lange en hoge pass. Teodosiu is nu in balbezit. Teodosiu passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Arsenescu passt de bal met de wreef. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudor begaat een overtreding. Tudor krijgt een gele kaart. Bondăreţ raakt geblesseerd tijdens het duel. Oprea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. dunarea 49%, FC Corvinul 1921 Hunedoara 51%.
F.C. dunarea - FC Corvinul 1921 Hunedoara 1:0