Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lazio Brăila drobetina
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 13.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Esca met de inworp. Apostol rent richting de bal. Ivan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Apostol is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Apostol neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Huma werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Apostol probeert de bal aan de voet te houden. Mesaroş rent richting de bal. Mesaroş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lazio Brăila - drobetina 1:0

10e minuut.
Juraule rent richting de bal. Mihai is nu in balbezit. Juraule bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Esca rent richting de bal. Esca passt de bal in één keer door. Frunză rent richting de bal. Apostol rent richting de bal. Apostol schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Rotaru probeert de bal aan de voet te houden. Juraule is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rotaru. Juraule raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Juraule kan niet meer verder spelen. Huma komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Esca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Apostol bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Apostol is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Apostol neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Lazio Brăila - drobetina 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lazio Brăila 35%, drobetina 65%.
Lazio Brăila - drobetina 2:0

48e minuut.
Huma kan de bal niet met de borst controleren. Huma geeft een hoge lob. Codrea heeft problemen om de bal te vangen. Balaci rent richting de bal. Balaci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Ivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Florian is nu in balbezit. Florian probeert naar een medespeler te passen. Mesaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesaroş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Florian rent richting de bal. Lucaciu rent richting de bal. Lucaciu probeert naar een medespeler te passen. Apostol rent richting de bal. Apostol schiet op doel. Huma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Daar is Rotaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rotaru geeft een lange en hoge pass. Băluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesaroş onderschept slim de pass. Mesaroş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Lucaciu met een sublieme pass. Apostol controleert de bal met de borst. Mesaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesaroş draait met de bal, schiet en ... Huma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lazio Brăila - drobetina 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lazio Brăila 46%, drobetina 54%.
Lazio Brăila - drobetina 3:0