Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
astra valcea dinamo cluj fc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


10e minuut.
Ilie met een sublieme pass. Teodosiu is nu in balbezit. Teodosiu speelt de bal door. Cârstoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârstoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
astra valcea - dinamo cluj fc 0:1

13e minuut.
Ionică passt de bal zonder na te denken. Ciubotaru rent richting de bal. Ciubotaru speelt de bal door. Cârstoiu is nu in balbezit. Cârstoiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Ursulescu geeft een hoge lob. Isar kopt de bal weg. Inworp. Priceputu met de inworp. Bosinceanu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Zamfirescu met een snelle inworp. Priceputu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ciubotaru. Ciubotaru krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Zamfirescu rent richting de bal. Zamfirescu speelt de bal door. Ciubotaru met een sublieme pass. Cârstoiu is nu in balbezit. Cârstoiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Coman is nu in balbezit. Ursulescu onderschept slim de pass. Ursulescu met een sublieme pass. Daar is Petrea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrea geeft de bal voor. Pistrui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cârstoiu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
astra valcea - dinamo cluj fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: astra valcea 54%, dinamo cluj fc 46%.
astra valcea - dinamo cluj fc 0:2

64e minuut.
Ionică kopt de bal weg. Teodosiu rent richting de bal. Teodosiu met een sublieme pass. Cislariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cislariu draait met de bal, schiet en ... Stănică bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Coman speelt de bal door. Cislariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Teodosiu zijn tegenspeler op de grond. Teodosiu krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Teodosiu met een sublieme pass. Zamfirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfirescu probeert naar een medespeler te passen. Ciubotaru rent richting de bal. Ciubotaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
astra valcea - dinamo cluj fc 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: astra valcea 60%, dinamo cluj fc 40%.
astra valcea - dinamo cluj fc 0:3