Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zimbrii SKORYONYY
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 15.5
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Păcălici passt de bal in één keer door. Jilavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chivulete rent richting de bal. Chivulete geeft een lange en hoge pass. Pascu kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Voştinar rent richting de bal. Siminică verovert de bal door een tackle van achteren. Siminică met een sublieme pass. Costache heeft problemen om de bal te vangen. Costache schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Tătaru is nu in balbezit. Tătaru geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pascu met de inworp. Urdea geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Zimbrii - SKORYONYY 0:1

23e minuut.
Olivian bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu is nu in balbezit. Voştinar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Voştinar krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Barbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbu geeft de bal voor. Urdea kopt de bal weg. Mătăsaru is nu in balbezit. Mătăsaru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Răducioiu passt de bal in één keer door. Siminică is nu in balbezit. Siminică met een sublieme pass. Costache bereikt de bal nog maar net als eerste. Costache draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zimbrii 59%, SKORYONYY 41%.
Zimbrii - SKORYONYY 0:1

71e minuut.
Bejan speelt de bal door. Klungelig pakt Costache de bal. Komlosi is nu in balbezit. Costache onderschept slim de pass. Costache schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Tătaru geeft een hoge lob. Inworp. Voştinar met de inworp. Pascu rent richting de bal. Pascu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Urdea raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grecea komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zimbrii 43%, SKORYONYY 57%.
Zimbrii - SKORYONYY 0:1