Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
astra valcea Zimbrii
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 15
5 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Daar is Iovan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Păcălici is nu in balbezit. Păcălici passt de bal zonder na te denken. Costache is nu in balbezit. Costache haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Priceputu is nu in balbezit. Răducioiu onderschept slim de pass. Răducioiu passt de bal met de wreef. Costache rent richting de bal. Costache haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
astra valcea - Zimbrii 0:1

10e minuut.
Păcălici met een sublieme pass. Frusina rent richting de bal. Costache verovert de bal door een tackle van achteren. Siminică rent richting de bal. Siminică haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chivulete zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Răducioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducioiu geeft een hoge lob. Costache maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Klungelig pakt Lincar de bal. Răducioiu rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Răducioiu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Frusina kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Costache de bal onder controle te krijgen. Pistrui bokst de bal weg.

30e minuut.
Răducioiu is nu in balbezit. Răducioiu probeert naar een medespeler te passen. Ilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Siminică onderschept slim de pass. Siminică draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Iovan is nu in balbezit. Păcălici rent richting de bal. Iovan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Păcălici raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

34e minuut.
Siminică heeft problemen om de bal te vangen. Siminică met een sublieme pass. Frusina rent richting de bal. Costache verovert de bal door een tackle van achteren. Costache draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
astra valcea - Zimbrii 0:2

35e minuut.
Costache probeert naar een medespeler te passen. Dalea rent richting de bal. Dalea probeert naar een medespeler te passen. Costache is nu in balbezit. Costache draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Marius rent richting de bal. Iovan onderschept slim de pass. Raţ rent richting de bal. Iovan rent richting de bal. Iovan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Dalea rent richting de bal. Dalea passt de bal met de wreef. Ilie is nu in balbezit. Costache is nu in balbezit. Costache draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: astra valcea 57%, Zimbrii 43%.
astra valcea - Zimbrii 0:2

52e minuut.
Păcălici rent richting de bal. Păcălici geeft de bal voor. Costache bereikt de bal nog maar net als eerste. Siminică rent richting de bal. Siminică draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Iovan heeft problemen om de bal te vangen. Marius bereikt de bal nog maar net als eerste. Iovan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Iovan is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

61e minuut.
Dalea geeft een hoge lob. Albulescu speelt de bal door. Dalea kopt de bal weg. Cislariu is nu in balbezit. Cislariu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Frusina geeft de bal voor. Inworp. Oltenescu met de inworp. Siminică bereikt de bal nog maar net als eerste. Siminică geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Dalea probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Răducioiu met een snelle inworp. Siminică heeft problemen om de bal te vangen. Siminică schiet op doel. Pistrui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Costache rent richting de bal. Costache draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
astra valcea - Zimbrii 0:3

79e minuut.
Siminică rent richting de bal. Siminică met een sublieme pass. Costache bereikt de bal nog maar net als eerste. Costache haalt uit met een fantastische trap. Pistrui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
astra valcea - Zimbrii 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: astra valcea 54%, Zimbrii 46%.
astra valcea - Zimbrii 0:4