Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zimbrii Lazio Brăila
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Inworp. Mihai met een snelle inworp. Florian geeft een lange en hoge pass. Esca rent richting de bal. Esca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zimbrii - Lazio Brăila 0:1

38e minuut.
Revnic probeert naar een medespeler te passen. Răducioiu heeft problemen om de bal te vangen. Răducioiu speelt de bal door. Costache bereikt de bal nog maar net als eerste. Costache schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zimbrii 50%, Lazio Brăila 50%.
Zimbrii - Lazio Brăila 0:1

65e minuut.
Apostol is nu in balbezit. Apostol met een sublieme pass. Raţ is nu in balbezit. Horovăţ verovert de bal door een tackle van achteren. Horovăţ schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Marincea met een sublieme pass. Comănescu speelt de bal door. Rotaru is nu in balbezit. Siminică is nu in balbezit. Siminică haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Oltenescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Marincea heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zimbrii - Lazio Brăila 1:1

71e minuut.
Klungelig pakt Comănescu de bal. Rotaru kopt de bal weg. Esca bereikt de bal nog maar net als eerste. Marius bereikt de bal nog maar net als eerste. Marius draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Chivulete geeft de bal voor. Revnic is nu in balbezit. Met opzet legt Răducioiu zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Răducioiu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zimbrii 45%, Lazio Brăila 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zimbrii - Lazio Brăila 1:1