Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. dunarea astra valcea
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.2
hopeless Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen hopeless


7e minuut.
Daar is Pastor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cislariu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pastor. Cislariu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cislariu kan niet meer verder spelen. Şandru komt het veld opgelopen.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panait zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pârvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvan geeft een hoge lob. Armeanca krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ilie probeert naar een medespeler te passen. Iovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Iovan met een sublieme pass. Şandru is nu in balbezit. Şandru draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Dogaru verovert de bal door een tackle van achteren. Dogaru geeft de bal voor. Iovan kopt de bal weg. Şandru is nu in balbezit. Şandru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Jipa met een sublieme pass. Vicol rent richting de bal. Vicol speelt de bal door. Armeanca rent richting de bal. Armeanca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Klungelig pakt Iovan de bal. Jipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jipa speelt de bal door. Armeanca is nu in balbezit. Armeanca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. dunarea 33%, astra valcea 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. dunarea - astra valcea 0:0

49e minuut.
Tudor rent richting de bal. Tudor probeert naar een medespeler te passen. Ilie is nu in balbezit. Jipa is nu in balbezit. Jipa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Tudor met een sublieme pass. Ilie is nu in balbezit. Jipa onderschept slim de pass. Jipa haalt uit met een fantastische trap. Frusina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Măceşanu geeft een lange en hoge pass. Armeanca is nu in balbezit. Lincar is nu in balbezit. Armeanca verovert de bal door een tackle van achteren. Armeanca haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Armeanca rent richting de bal. Jipa is nu in balbezit. Lincar is nu in balbezit. Jipa verovert de bal door een tackle van achteren. Jipa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. dunarea - astra valcea 1:0

78e minuut.
Măceşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicol geeft de bal voor. Lincar bereikt de bal nog maar net als eerste. Armeanca verovert de bal door een tackle van achteren. Armeanca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. dunarea - astra valcea 2:0

87e minuut.
Vicol passt de bal met de wreef. Coşerea rent richting de bal. Coşerea geeft een hoge lob. Tudor is nu in balbezit. Tudor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. dunarea 35%, astra valcea 65%.
F.C. dunarea - astra valcea 2:0