Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
drobetina SKORYONYY
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 15.7
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


31e minuut.
Lazăr met een sublieme pass. Ivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătăsaru verovert de bal door een tackle van achteren. Mătăsaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
drobetina - SKORYONYY 0:1

37e minuut.
Ivan rent richting de bal. Urdea bereikt de bal nog maar net als eerste. Urdea met een sublieme pass. Mătăsaru rent richting de bal. Mătăsaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Juraule is nu in balbezit. Bejan onderschept slim de pass. Frunză begaat een overtreding. Frunză krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Voştinar kopt de bal weg. Spârlea geeft een hoge lob. Olivian is nu in balbezit. Antipa onderschept slim de pass. Antipa geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: drobetina 60%, SKORYONYY 40%.
drobetina - SKORYONYY 0:1

56e minuut.
Juraule rent richting de bal. Bejan verovert de bal door een tackle van achteren. Bejan speelt de bal door. Mătăsaru is nu in balbezit. Mătăsaru haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Pascu is nu in balbezit. Spârlea rent richting de bal. Spârlea passt de bal in één keer door. Jilavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilavu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Klungelig pakt Mătăsaru de bal. Băluş is nu in balbezit. Mătăsaru verovert de bal door een tackle van achteren. Urdea rent richting de bal. Urdea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: drobetina 60%, SKORYONYY 40%.
drobetina - SKORYONYY 0:1