Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC VIITORUL TARII Lazio Brăila
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 17.2
zwak Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Mihai speelt de bal door. Rotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotaru speelt de bal door. Horovăţ is nu in balbezit. Horovăţ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Rotaru rent richting de bal. Apostol rent richting de bal. Vişan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vişan krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Oprică geeft een hoge lob. Rotaru kopt de bal weg. Apostol probeert de bal aan de voet te houden. Horovăţ is nu in balbezit. Horovăţ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Mihai passt de bal in één keer door. Vargalui bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargalui met een sublieme pass. Curtean is nu in balbezit. Curtean haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Vargalui met een snelle inworp. Ciorbea rent richting de bal. Ciorbea passt de bal met de wreef. Curtean is nu in balbezit. Curtean schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC VIITORUL TARII 50%, Lazio Brăila 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC VIITORUL TARII - Lazio Brăila 0:0

46e minuut.
Florian probeert naar een medespeler te passen. Mihai bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtean verovert de bal door een tackle van achteren. Vişan rent richting de bal. Vişan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Ciorbea is nu in balbezit. Ciorbea geeft de bal voor. Marincea probeert de bal aan de voet te houden. Curtean rent richting de bal. Curtean draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Oprică is nu in balbezit. Mihai bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihai geeft een lange en hoge pass. Horovăţ is nu in balbezit. Horovăţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VIITORUL TARII - Lazio Brăila 0:1

66e minuut.
Florian speelt de bal door. Mihăilescu rent richting de bal. Horovăţ onderschept slim de pass. Horovăţ haalt uit met een fantastische trap. Lazarovici heeft problemen om de bal te vangen. Zăncescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Rotaru speelt de bal door. Vişan speelt de bal door. Curtean rent richting de bal. Curtean haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Marincea de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC VIITORUL TARII - Lazio Brăila 1:1

83e minuut.
Klungelig pakt Vargalui de bal. Apostol bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargalui rent richting de bal. Apostol onderschept slim de pass. Apostol speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC VIITORUL TARII 41%, Lazio Brăila 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC VIITORUL TARII - Lazio Brăila 1:1