Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dinamo cluj fc F.C. dunarea
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Păcălici geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pârvan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jipa is nu in balbezit. Jipa geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Şoneriu heeft problemen om de bal te vangen. Zamfirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoneriu met een sublieme pass. Cârstoiu rent richting de bal. Cârstoiu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Ionică probeert naar een medespeler te passen. Şoneriu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Teodosiu. Teodosiu krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Ionică is nu in balbezit. Ionică passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ciubotaru de bal. Ciubotaru met een sublieme pass. Măceşanu probeert naar een medespeler te passen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo cluj fc - F.C. dunarea 1:0

30e minuut.
Ionică onderschept slim de pass. Păcălici rent richting de bal. Păcălici probeert naar een medespeler te passen. Cârstoiu is nu in balbezit. Cârstoiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Tudor heeft problemen om de bal te vangen. Ionică is nu in balbezit. Ionică passt de bal zonder na te denken. Cârstoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârstoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo cluj fc - F.C. dunarea 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo cluj fc 43%, F.C. dunarea 57%.
dinamo cluj fc - F.C. dunarea 2:0

59e minuut.
Ionică onderschept slim de pass. Ionică speelt de bal door. Pastor is nu in balbezit. Cârstoiu onderschept slim de pass. Cârstoiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Daar is Jipa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teodosiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jipa maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Jipa moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Jipa schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo cluj fc 49%, F.C. dunarea 51%.
dinamo cluj fc - F.C. dunarea 2:0