Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zimbrii drobetina
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 13.5
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


17e minuut.
Barbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbu geeft een lange en hoge pass. Costache bereikt de bal nog maar net als eerste. Siminică bereikt de bal nog maar net als eerste. Siminică haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Păcălici bereikt de bal nog maar net als eerste. Păcălici passt de bal in één keer door. Costache rent richting de bal. Costache schiet op doel. Băluş probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zimbrii 41%, drobetina 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zimbrii - drobetina 0:0

51e minuut.
Siminică geeft de bal voor. Marius rent richting de bal. Costache bereikt de bal nog maar net als eerste. Costache haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Frunză de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Inworp. Coporan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ivan met een sublieme pass. Antipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Antipa geeft de bal voor. Albulescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Şoneriu geeft een lange en hoge pass. Ivan rent richting de bal. Ivan passt de bal zonder na te denken. Antipa is nu in balbezit. Antipa geeft een hoge lob. Albulescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Şoneriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Marius onderschept slim de pass. Marius probeert naar een medespeler te passen. Juraule is nu in balbezit. Juraule haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Barbu rent richting de bal. Barbu geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Antipa zal de hoekschop nemen. Barbu heeft problemen om de bal te vangen. Albulescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zimbrii 49%, drobetina 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zimbrii - drobetina 0:0