Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Corvinul 1921 Hunedoara astra valcea
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 16.1
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilie onderschept slim de pass. Ilie passt de bal met de wreef. Cislariu heeft problemen om de bal te vangen. Cislariu haalt uit met een fantastische trap. Anghelache kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Corvinul 1921 Hunedoara - astra valcea 0:1

7e minuut.
Coman speelt de bal door. Priceputu is nu in balbezit. Arsenescu verovert de bal door een tackle van achteren. Corpodean bereikt de bal nog maar net als eerste. Corpodean schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Dogaru speelt de bal door. Cislariu rent richting de bal. Mocanu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cislariu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Iovan zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Corvinul 1921 Hunedoara - astra valcea 0:2

14e minuut.
Sălăjean passt de bal zonder na te denken. Corpodean bereikt de bal nog maar net als eerste. Corpodean passt de bal zonder na te denken. Arsenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Corvinul 1921 Hunedoara - astra valcea 1:2

26e minuut.
Ilie rent richting de bal. Oprea onderschept slim de pass. Corpodean is nu in balbezit. Corpodean draait met de bal, schiet en ... Daar is Arsenescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Sălăjean geeft een lange en hoge pass. Ilie kopt de bal weg. Cislariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cislariu draait met de bal, schiet en ... Daar is Ioveanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Corvinul 1921 Hunedoara - astra valcea 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Corvinul 1921 Hunedoara 54%, astra valcea 46%.
FC Corvinul 1921 Hunedoara - astra valcea 1:3

49e minuut.
Ilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Priceputu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Negoescu krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Oprea rent richting de bal. Iovan verovert de bal door een tackle van achteren. Iovan met een sublieme pass. Cislariu rent richting de bal. Cislariu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Corvinul 1921 Hunedoara 40%, astra valcea 60%.
FC Corvinul 1921 Hunedoara - astra valcea 1:3