Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SKORYONYY Lazio Brăila
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 16.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Barbu is nu in balbezit. Barbu passt de bal in één keer door. Komlosi controleert de bal met de borst. Horovăţ rent richting de bal. Horovăţ schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Florian met de inworp. Apostol bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostol passt de bal zonder na te denken. Horovăţ is nu in balbezit. Horovăţ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Bejan is nu in balbezit. Codrea verovert de bal door een tackle van achteren. Codrea passt de bal met de wreef. Horovăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horovăţ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Mihai heeft problemen om de bal te vangen. Voştinar met een snel genomen vrije trap. Marincea heeft problemen om de bal te vangen. Mătăsaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătăsaru draait met de bal, schiet en ... Rusu bokst de bal weg.

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Voştinar de bal onder controle te krijgen. Horovăţ is nu in balbezit. Komlosi onderschept slim de pass. Apostol onderschept slim de pass. Apostol haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Mihai verovert de bal door een tackle van achteren. Mihai met een sublieme pass. Olivian is nu in balbezit. Florian onderschept slim de pass. Florian geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKORYONYY 56%, Lazio Brăila 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SKORYONYY - Lazio Brăila 0:0

48e minuut.
Mihai passt de bal met de wreef. Florian rent richting de bal. Florian passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Olivian de bal onder controle te krijgen. Cracoş verovert de bal door een tackle van achteren. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SKORYONYY - Lazio Brăila 0:1

50e minuut.
Voştinar passt de bal in één keer door. Bejan is nu in balbezit. Horovăţ speelt de bal door. Apostol bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SKORYONYY - Lazio Brăila 0:2

75e minuut.
Komlosi geeft de bal voor. Inworp. Esca met een snelle inworp. Apostol is nu in balbezit. Apostol haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Horovăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horovăţ passt de bal in één keer door. Voştinar is nu in balbezit. Apostol onderschept slim de pass. Apostol schiet op doel. Pufleanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Voştinar geeft de bal voor. Inworp. Revnic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Florian de bal. Florian geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKORYONYY 52%, Lazio Brăila 48%.
SKORYONYY - Lazio Brăila 0:2