Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zimbrii F.C. dunarea
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Marius rent richting de bal. Tudor verovert de bal door een tackle van achteren. Tudor probeert naar een medespeler te passen. Armeanca is nu in balbezit. Armeanca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Albulescu met een harde bal richting middenveld. Siminică speelt de bal door. Daar is Măceşanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Costache verovert de bal door een tackle van achteren. Costache draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Tătaru is nu in balbezit. Jipa onderschept slim de pass. Jipa passt de bal zonder na te denken. Armeanca rent richting de bal. Armeanca haalt uit met een fantastische trap. Paal! Raţ heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Siminică controleert de bal met de borst. Tudor rent richting de bal. Siminică begaat een overtreding. Tudor raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

28e minuut.
Măceşanu onderschept slim de pass. Vicol rent richting de bal. Vicol passt de bal zonder na te denken. Jipa heeft problemen om de bal te vangen. Jipa geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Jipa geeft een lange en hoge pass. Armeanca krijgt zijn hoofd ertegen. Păcălici kopt de bal weg. Jipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jipa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Raţ geeft de bal voor. Măceşanu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Răducioiu. Răducioiu krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Panait is nu in balbezit. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu probeert naar een medespeler te passen. Costache is nu in balbezit. Costache schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zimbrii 62%, F.C. dunarea 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zimbrii - F.C. dunarea 0:0

62e minuut.
Jipa is nu in balbezit. Jipa draait met de bal, schiet en ... Barbu kopt de bal weg. Armeanca is nu in balbezit. Armeanca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pastor trapt de bal weg. Daar is Tudor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siminică is nu in balbezit. Siminică haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cocoloş trapt de bal weg van het doel. Jipa is nu in balbezit. Armeanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Armeanca draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Albulescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Panait is nu in balbezit. Oltenescu begaat een overtreding. Panait raakt geblesseerd tijdens het duel. Tudor zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chivulete kopt de bal weg. Vicol is nu in balbezit. Jipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jipa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Armeanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Jipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Armeanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Jipa is nu in balbezit. Jipa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zimbrii 59%, F.C. dunarea 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zimbrii - F.C. dunarea 0:0