Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Corvinul 1921 Hunedoara SKORYONYY
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 16.7
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


8e minuut.
Corpodean probeert naar een medespeler te passen. Arsenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Komlosi is nu in balbezit. Arsenescu onderschept slim de pass. Arsenescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Corvinul 1921 Hunedoara - SKORYONYY 1:0

14e minuut.
Jilavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilavu geeft de bal voor. Pascu kopt de bal weg. Mătăsaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătăsaru schiet op doel. Paal!

31e minuut.
Komlosi heeft problemen om de bal te vangen. Sălăjean is nu in balbezit. Sălăjean probeert naar een medespeler te passen. Arsenescu is nu in balbezit. Arsenescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Corvinul 1921 Hunedoara 44%, SKORYONYY 56%.
FC Corvinul 1921 Hunedoara - SKORYONYY 1:0

52e minuut.
Urdea onderschept slim de pass. Urdea met een sublieme pass. Ioveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătăsaru onderschept slim de pass. Mătăsaru schiet op doel. Anghelache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Corvinul 1921 Hunedoara - SKORYONYY 1:1

54e minuut.
Arsenescu met een sublieme pass. Sălăjean bereikt de bal nog maar net als eerste. Komlosi begaat een overtreding. Komlosi krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Olivian geeft de bal voor. Hagiu kopt de bal weg. Negoescu is nu in balbezit. Mătăsaru verovert de bal door een tackle van achteren. Mătăsaru haalt uit met een fantastische trap. Anghelache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Şoneriu heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Corvinul 1921 Hunedoara - SKORYONYY 1:2

57e minuut.
Barbu geeft een hoge lob. Hagiu kopt de bal weg. Daar is Komlosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arsenescu rent richting de bal. Arsenescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Corvinul 1921 Hunedoara - SKORYONYY 2:2

61e minuut.
Voştinar heeft problemen om de bal te vangen. Corpodean is nu in balbezit. Corpodean met een sublieme pass. Arsenescu is nu in balbezit. Arsenescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Bejan rent richting de bal. Bejan geeft de bal voor. Mocanu probeert de bal met de borst te controleren. Pascu rent richting de bal. Pascu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Corvinul 1921 Hunedoara 41%, SKORYONYY 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Corvinul 1921 Hunedoara - SKORYONYY 2:2