Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.BarlaD Fc Steaua Bucuresti24
Contraatac Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
28% Spel op eigen helft 72%
30 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.5 gemiddelde waardering 18.4
excellent Schieten poor
good Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Prudnikov met een sublieme pass. Sack probeert naar een medespeler te passen. Kukjak is nu in balbezit. Kukjak draait met de bal, schiet en ... Constantin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BarlaD - Fc Steaua Bucuresti24 1:0

15e minuut.
Sack passt de bal met de wreef. Kukjak rent richting de bal. Kukjak passt de bal in één keer door. Andrássy is nu in balbezit. Andrássy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Sterescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterescu speelt de bal door. Carro speelt de bal door. Andrássy bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrássy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Băcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sack verovert de bal door een tackle van achteren. Sack probeert naar een medespeler te passen. Prisecari bereikt de bal nog maar net als eerste. Prisecari draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Andrássy met een sublieme pass. Bâtă speelt de bal door. Bărbat rent richting de bal. Andrássy onderschept slim de pass. Andrássy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Prudnikov geeft de bal voor. Liga is nu in balbezit. Prisecari verovert de bal door een tackle van achteren. Prisecari geeft een hoge lob. Andrássy krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Zarudzki verovert de bal door een tackle van achteren. Zarudzki passt de bal in één keer door. Kukjak rent richting de bal. Kukjak draait met de bal, schiet en ... Constantin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BarlaD - Fc Steaua Bucuresti24 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.BarlaD 38%, Fc Steaua Bucuresti24 62%.
FC.BarlaD - Fc Steaua Bucuresti24 2:0

48e minuut.
Andrássy is nu in balbezit. Andrássy passt de bal in één keer door. Kukjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Prisecari bereikt de bal nog maar net als eerste. Prisecari haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Zarudzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarudzki geeft een hoge lob. Andrássy rent richting de bal. Andrássy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BarlaD - Fc Steaua Bucuresti24 3:0

54e minuut.
Prudnikov speelt de bal door. Andrássy probeert naar een medespeler te passen. Kukjak is nu in balbezit. Kukjak heeft problemen om de bal te vangen. Kukjak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Moise, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kukjak rent richting de bal. Kukjak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Andrássy rent richting de bal. Andrássy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BarlaD - Fc Steaua Bucuresti24 4:0

56e minuut.
Băcanu speelt de bal door. Bodu heeft problemen om de bal te vangen. Andrássy is nu in balbezit. Andrássy schiet op doel. Constantin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Andrássy is nu in balbezit. Andrássy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Sack probeert naar een medespeler te passen. Kukjak is nu in balbezit. Kukjak passt de bal met de wreef. Andrássy bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrássy haalt uit met een fantastische trap. Constantin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BarlaD - Fc Steaua Bucuresti24 5:0

59e minuut.
Zarudzki rent richting de bal. Zarudzki geeft een hoge lob. Andrássy bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrássy draait met de bal, schiet en ... Constantin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BarlaD - Fc Steaua Bucuresti24 6:0

62e minuut.
Prudnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Prudnikov geeft een lange en hoge pass. Moise heeft problemen om de bal te vangen. Kukjak is nu in balbezit. Kukjak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Zarudzki met een sublieme pass. Constantin met een sublieme pass. Sack kopt de bal weg. Kukjak rent richting de bal. Kukjak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Constantin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Liga met een sublieme pass. Sack geeft een hoge lob. Klungelig pakt Moise de bal. Andrássy is nu in balbezit. Andrássy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BarlaD - Fc Steaua Bucuresti24 7:0

68e minuut.
Daar is Bodu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrássy rent richting de bal. Prisecari is nu in balbezit. Andrássy rent richting de bal. Andrássy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BarlaD - Fc Steaua Bucuresti24 8:0

71e minuut.
Dodos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prudnikov rent richting de bal. Prudnikov passt de bal in één keer door. Kukjak rent richting de bal. Kukjak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Andrássy kopt de bal weg. Sack is nu in balbezit. Calota onderschept slim de pass. Kukjak verovert de bal door een tackle van achteren. Kukjak draait met de bal, schiet en ... Constantin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BarlaD - Fc Steaua Bucuresti24 9:0

83e minuut.
Zarudzki met een sublieme pass. Daar is Prisecari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prisecari geeft de bal voor. Kukjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukjak schiet op doel. Constantin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.BarlaD - Fc Steaua Bucuresti24 10:0

85e minuut.
Sack is nu in balbezit. Sack geeft een lange en hoge pass. Andrássy rent richting de bal. Andrássy haalt uit met een fantastische trap. Constantin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.BarlaD 18%, Fc Steaua Bucuresti24 82%.
FC.BarlaD - Fc Steaua Bucuresti24 10:0