Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc steaua mizil Fanatic Bucuresti FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 15
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Mărculescu geeft de bal voor. Inworp. Răboj met een snelle inworp. Varjan heeft problemen om de bal te vangen. Varjan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Cocei geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dogaru met de inworp. Varjan rent richting de bal. Varjan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Iftodi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Berlea komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Buscan kopt de bal weg. Macavei rent richting de bal. Ciumak onderschept slim de pass. Vasiliu rent richting de bal. Vasiliu draait met de bal, schiet en ... Nechită kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Vasiliu controleert de bal met de borst. Macavei bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasiliu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vasiliu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc steaua mizil 41%, Fanatic Bucuresti FC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc steaua mizil - Fanatic Bucuresti FC 0:0

48e minuut.
Macavei is nu in balbezit. Varjan onderschept slim de pass. Bolovan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bolovan krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Dogaru is nu in balbezit. Dogaru geeft de bal voor. Klungelig pakt Răboj de bal. Vasiliu is nu in balbezit. Vasiliu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Ciumak passt de bal zonder na te denken. Macavei rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ciumak. Ciumak krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Ilică geeft een hoge lob. Dogaru kopt de bal weg. Macavei rent richting de bal. Vasiliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasiliu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Nechită trapt de bal weg. Berlea kopt de bal weg. Dobrilă met een sublieme pass. Luchian is nu in balbezit. Luchian haalt uit met een fantastische trap. Ciucă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Bolovan onderschept slim de pass. Varjan onderschept slim de pass. Vasiliu rent richting de bal. Varjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Varjan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Chivu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ochetan met de inworp. Berlea rent richting de bal. Berlea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ciucă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc steaua mizil 30%, Fanatic Bucuresti FC 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc steaua mizil - Fanatic Bucuresti FC 0:0