Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Razbunare Crunta flcere
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
9 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.7
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


17e minuut.
Botezan trapt de bal weg. Iliescu rent richting de bal. Negreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Morar is nu in balbezit. Rogoz onderschept slim de pass. Met opzet legt Duţă zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Duţă moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Duţă schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Rogoz moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Rogoz kan niet meer verder spelen. Meleandra komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Selezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăpădat verovert de bal door een tackle van achteren. Pintilei rent richting de bal. Iscru verovert de bal door een tackle van achteren. Iscru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Razbunare Crunta 39%, flcere 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Razbunare Crunta - flcere 0:0

49e minuut.
Ivancioiu is nu in balbezit. Iscru is nu in balbezit. Selezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iscru verovert de bal door een tackle van achteren. Iscru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Razbunare Crunta - flcere 1:0

65e minuut.
Morar kopt de bal weg. Nicula bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicula passt de bal zonder na te denken. Morar bereikt de bal nog maar net als eerste. Morar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Morar bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliescu geeft een lange en hoge pass. Doru bereikt de bal nog maar net als eerste. Doru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Razbunare Crunta 37%, flcere 63%.
Razbunare Crunta - flcere 1:0