Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
flcere Razbunare Crunta
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 15.1
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


5e minuut.
Căruţaşu is nu in balbezit. Duţă onderschept slim de pass. Duţă speelt de bal door. Morar rent richting de bal. Morar schiet op doel. Ghiugan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Iscru rent richting de bal. Selezeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ardelean onderschept slim de pass. Iscru is nu in balbezit. Iscru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Morar is nu in balbezit. Duţă is nu in balbezit. Butică is nu in balbezit. Duţă verovert de bal door een tackle van achteren. Duţă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Duţă is nu in balbezit. Cervatiuc verovert de bal door een tackle van achteren. Serban onderschept slim de pass. Morar rent richting de bal. Morar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
flcere - Razbunare Crunta 1:0

38e minuut.
Butică geeft de bal voor. Negreanu controleert de bal met de borst. Duţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Morar rent richting de bal. Morar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Rogoz rent richting de bal. Rogoz geeft de bal voor. Iscru heeft problemen om de bal te vangen. Ardelean is nu in balbezit. Ardelean draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flcere 48%, Razbunare Crunta 52%.
flcere - Razbunare Crunta 1:0

52e minuut.
Serban controleert de bal met de borst. Serban speelt de bal door. Căruţaşu heeft problemen om de bal te vangen. Duţă rent richting de bal. Duţă geeft een lange en hoge pass. Ghiugan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Mitrana geeft een lange en hoge pass. Serban rent richting de bal. Serban speelt de bal door. Morar bereikt de bal nog maar net als eerste. Morar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Butică de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Doru neemt de hoekschop. Morar maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
flcere - Razbunare Crunta 2:0

79e minuut.
Negreanu is nu in balbezit. Serban bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu maakt een afschuwelijke overtreding. Serban roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Serban kan niet meer verder spelen. Randa komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Morar rent richting de bal. Duţă is nu in balbezit. Duţă passt de bal zonder na te denken. Morar is nu in balbezit. Morar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Sas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Randa passt de bal zonder na te denken. Nicula rent richting de bal. Nicula schiet op doel. Ghiugan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flcere 39%, Razbunare Crunta 61%.
flcere - Razbunare Crunta 2:0