Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Razbunare Crunta juventus 4
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 15.2
waardeloos Schieten hopeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


13e minuut.
Mocanu geeft een lange en hoge pass. Iscru bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocanu rent richting de bal. Iscru onderschept slim de pass. Iscru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Butică rent richting de bal. Butică passt de bal zonder na te denken. Văduva bereikt de bal nog maar net als eerste. Văduva haalt uit met een fantastische trap. Ghiugan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Razbunare Crunta - juventus 4 0:1

24e minuut.
Plop heeft problemen om de bal te vangen. Ivancioiu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Plop. Plop krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Lăpădat passt de bal zonder na te denken. Plop rent richting de bal. Iscru verovert de bal door een tackle van achteren. Iscru draait met de bal, schiet en ... Secăreanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Razbunare Crunta - juventus 4 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Razbunare Crunta 54%, juventus 4 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Razbunare Crunta - juventus 4 1:1

73e minuut.
Negreanu speelt de bal door. Căruţaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulţescu begaat een overtreding. Căruţaşu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Negreanu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ilieş komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Căruţaşu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Ilieş onderschept slim de pass. Ilieş speelt de bal door. Plop speelt de bal door. Raicu rent richting de bal. Raicu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Razbunare Crunta 49%, juventus 4 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Razbunare Crunta - juventus 4 1:1