Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Razbunare Crunta Fc Steaua Bucuresti24
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 20.2
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


18e minuut.
Cervatiuc is nu in balbezit. Bojin verovert de bal door een tackle van achteren. Bojin geeft de bal voor. Bodu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodu schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Ilieş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilieş speelt de bal door. Bărbat probeert naar een medespeler te passen. Bodu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Calota onderschept slim de pass. Calota probeert naar een medespeler te passen. Bodu rent richting de bal. Bodu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Razbunare Crunta 49%, Fc Steaua Bucuresti24 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Razbunare Crunta - Fc Steaua Bucuresti24 0:0

53e minuut.
Cocoloş onderschept slim de pass. Pristavu rent richting de bal. Cocoloş schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cocoloş krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Lăpădat met een snelle inworp. Ivancioiu rent richting de bal. Calota tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Calota krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Pristavu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calota geeft de bal voor. Klungelig pakt Butică de bal. Bodu rent richting de bal. Bodu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Razbunare Crunta - Fc Steaua Bucuresti24 0:1

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Constantin trapt de bal weg van het doel. Ilieş kopt de bal weg. Iscru bereikt de bal nog maar net als eerste. Iscru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Razbunare Crunta 56%, Fc Steaua Bucuresti24 44%.
Razbunare Crunta - Fc Steaua Bucuresti24 0:1