Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc steaua mizil flcere
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen average


12e minuut.
Selezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chiş. Selezeanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Selezeanu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Costea rent richting de bal. Morar onderschept slim de pass. Morar schiet op doel. Ciucă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Morar is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
fc steaua mizil - flcere 0:1

25e minuut.
Nuţiu verovert de bal door een tackle van achteren. Serban speelt de bal door. Duţă speelt de bal door. Morar bereikt de bal nog maar net als eerste. Morar haalt uit met een fantastische trap. Ciucă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc steaua mizil 40%, flcere 60%.
fc steaua mizil - flcere 0:1

46e minuut.
Duţă probeert naar een medespeler te passen. Morar rent richting de bal. Varjan begaat een overtreding. Varjan krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Varjan met een sublieme pass. Duţă is nu in balbezit. Chiş maakt een afschuwelijke overtreding. Chiş krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Chivu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Selezeanu met de inworp. Doru is nu in balbezit. Doru geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Morar maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Morar heeft problemen om de bal te vangen. Costea bereikt de bal nog maar net als eerste. Morar verovert de bal door een tackle van achteren. Duţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Duţă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Selezeanu passt de bal zonder na te denken. Morar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nuţiu. Morar raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Morar kan niet meer verder spelen. Ioaniţescu komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Serban rent richting de bal. Serban passt de bal zonder na te denken. Pasca bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Ioaniţescu de bal. Ioaniţescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc steaua mizil 62%, flcere 38%.
fc steaua mizil - flcere 0:1