Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC U Craiova 1948 FC.BarlaD
Normal Tactiek Contraatac
46% Balbezit 54%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 39.1
slecht Schieten uitstekend
waardeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Prudnikov probeert naar een medespeler te passen. Zarudzki met een sublieme pass. Dutruel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutruel haalt uit met een fantastische trap. Havriciuc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC U Craiova 1948 - FC.BarlaD 0:1

4e minuut.
Andrássy probeert naar een medespeler te passen. Kukjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukjak passt de bal met de wreef. Dutruel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutruel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC U Craiova 1948 - FC.BarlaD 0:2

5e minuut.
Kukjak is nu in balbezit. Dutruel probeert naar een medespeler te passen. Ghica probeert de bal met de borst te controleren. Andrássy rent richting de bal. Andrássy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Dutruel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Enescu komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Dodos onderschept slim de pass. Dodos met een sublieme pass. Kukjak is nu in balbezit. Kukjak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Havriciuc de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Sack verovert de bal door een tackle van achteren. Sack met een sublieme pass. Kukjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrássy bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrássy draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Raiciu is nu in balbezit. Carro is nu in balbezit. Carro geeft een lange en hoge pass. Andrássy probeert de bal aan de voet te houden. Andrássy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Andrássy speelt de bal door. Enescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukjak heeft problemen om de bal te vangen. Enescu rent richting de bal. Enescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prudnikov met de inworp. Sack is nu in balbezit. Sack geeft een lange en hoge pass. Kukjak springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Moldovan probeert naar een medespeler te passen. Rednic bereikt de bal nog maar net als eerste. Prudnikov onderschept slim de pass. Prudnikov geeft een lange en hoge pass. Andrássy krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Andrássy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica rent richting de bal. Andrássy onderschept slim de pass. Andrássy haalt uit met een fantastische trap. Comeagă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC U Craiova 1948 - FC.BarlaD 0:3

30e minuut.
Ghica is nu in balbezit. Prudnikov is nu in balbezit. Prudnikov met een sublieme pass. Andrássy bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrássy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC U Craiova 1948 - FC.BarlaD 0:4

32e minuut.
Rednic bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prudnikov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sack geeft een hoge lob. Kukjak springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Prudnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Prudnikov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cheşnoiu de bal. Enescu rent richting de bal. Enescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC U Craiova 1948 - FC.BarlaD 0:5

36e minuut.
Ghica geeft een lange en hoge pass. Dodos rent richting de bal. Dodos passt de bal met de wreef. Daar is Andrássy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrássy haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Carro passt de bal met de wreef. Enescu is nu in balbezit. Enescu passt de bal zonder na te denken. Kukjak rent richting de bal. Kukjak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC U Craiova 1948 - FC.BarlaD 0:6

42e minuut.
Rednic bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodos verovert de bal door een tackle van achteren. Dodos probeert naar een medespeler te passen. Dosca is nu in balbezit. Dosca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Condeescu trapt de bal weg van het doel. Sack kopt de bal weg. Klungelig pakt Ghica de bal. Prudnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Prudnikov geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Doeltrap. Comeagă trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prudnikov met de inworp. Sack geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Sack bereikt de bal nog maar net als eerste. Sack probeert naar een medespeler te passen. Cheşnoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheşnoiu geeft een lange en hoge pass. Zarudzki kopt de bal weg. Comeagă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kukjak is nu in balbezit. Kukjak schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC U Craiova 1948 79%, FC.BarlaD 21%.
FC U Craiova 1948 - FC.BarlaD 0:6

46e minuut.
Ghica rent richting de bal. Prudnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Prudnikov probeert naar een medespeler te passen. Andrássy rent richting de bal. Andrássy schiet op doel. Comeagă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Sack met de inworp. Zarudzki geeft een lange en hoge pass. Andrássy rent richting de bal. Andrássy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC U Craiova 1948 - FC.BarlaD 0:7

49e minuut.
Sack is nu in balbezit. Sack geeft een lange en hoge pass. Ghica heeft problemen om de bal te vangen. Andrássy rent richting de bal. Andrássy geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Dodos speelt de bal door. Prudnikov rent richting de bal. Prudnikov passt de bal met de wreef. Andrássy is nu in balbezit. Andrássy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC U Craiova 1948 - FC.BarlaD 0:8

53e minuut.
Eftimescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sack rent richting de bal. Sack probeert naar een medespeler te passen. Enescu heeft problemen om de bal te vangen. Enescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Comeagă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC U Craiova 1948 - FC.BarlaD 0:9

55e minuut.
Kukjak is nu in balbezit. Kukjak probeert naar een medespeler te passen. Chevereşan is nu in balbezit. Enescu onderschept slim de pass. Enescu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Andrássy bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC U Craiova 1948 - FC.BarlaD 0:10

61e minuut.
Andrássy is nu in balbezit. Andrássy passt de bal met de wreef. Sack met een sublieme pass. Enescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enescu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC U Craiova 1948 - FC.BarlaD 0:11

66e minuut.
Daar is Cheşnoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrássy is nu in balbezit. Andrássy geeft de bal voor. Kukjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukjak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC U Craiova 1948 - FC.BarlaD 0:12

72e minuut.
Kukjak kopt de bal weg. Klungelig pakt Enescu de bal. Enescu speelt de bal door. Kukjak is nu in balbezit. Kukjak haalt uit met een fantastische trap. Comeagă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Moldovan geeft de bal voor. Raiciu is nu in balbezit. Inworp. Zarudzki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sack geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Enescu is nu in balbezit. Enescu geeft een hoge lob. Kukjak rent richting de bal. Kukjak draait met de bal, schiet en ... Comeagă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC U Craiova 1948 - FC.BarlaD 0:13

80e minuut.
Dodos geeft een lange en hoge pass. Chevereşan kopt de bal weg. Eftimescu rent richting de bal. Kukjak onderschept slim de pass. Kukjak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC U Craiova 1948 - FC.BarlaD 0:14

82e minuut.
Sack is nu in balbezit. Sack probeert naar een medespeler te passen. Andrássy rent richting de bal. Kukjak is nu in balbezit. Kukjak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Chevereşan rent richting de bal. Chevereşan geeft een lange en hoge pass. Ghica kopt de bal weg. Andrássy probeert de bal aan de voet te houden. Andrássy haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC U Craiova 1948 - FC.BarlaD 0:15

87e minuut.
Comeagă probeert naar een medespeler te passen. Prudnikov kopt de bal weg. Andrássy met een sublieme pass. Kukjak is nu in balbezit. Kukjak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC U Craiova 1948 - FC.BarlaD 0:16

90e minuut.
Moldovan passt de bal met de wreef. Buitenspel voor Rednic. Goede buitenspelval van de verdediging. Dodos neemt vlug de vrije trap. Andrássy is nu in balbezit. Andrássy draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Kukjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukjak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC U Craiova 1948 85%, FC.BarlaD 15%.
FC U Craiova 1948 - FC.BarlaD 0:16