Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
toyn fs filea
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 15.7
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


22e minuut.
Chivu verovert de bal door een tackle van achteren. Vlăsceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlăsceanu passt de bal met de wreef. Gavrilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
toyn - fs filea 0:1

27e minuut.
Majaru geeft een lange en hoge pass. Inworp. Guşiţă met een snelle inworp. Pristavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pristavu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Raiciu rent richting de bal. Frunda verovert de bal door een tackle van achteren. Frunda speelt de bal door. Stănciulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănciulescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Frunda heeft problemen om de bal te vangen. Mavrocordat met een sublieme pass. Vulpescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpescu geeft de bal voor. Stănciulescu krijgt zijn hoofd ertegen. Moldoveanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: toyn 59%, fs filea 41%.
toyn - fs filea 0:1

48e minuut.
Majaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlăsceanu verovert de bal door een tackle van achteren. Puiu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Puiu krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Udroiu is nu in balbezit. Mavrocordat verovert de bal door een tackle van achteren. Mavrocordat passt de bal zonder na te denken. Stănciulescu rent richting de bal. Stănciulescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Frunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunda passt de bal zonder na te denken. Stănciulescu rent richting de bal. Stănciulescu haalt uit met een fantastische trap. Moldoveanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
toyn - fs filea 1:1

81e minuut.
Mavrocordat kopt de bal weg. Frunda rent richting de bal. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunda verovert de bal door een tackle van achteren. Frunda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
toyn - fs filea 2:1

82e minuut.
Vlăsceanu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gavrilescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stănciulescu rent richting de bal. Stănciulescu draait met de bal, schiet en ... Moldoveanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: toyn 29%, fs filea 71%.
toyn - fs filea 2:1