Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Astralii FC Blackhorse Road
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.4
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


8e minuut.
Apostolescu passt de bal zonder na te denken. Varga rent richting de bal. Rednic is nu in balbezit. Varga verovert de bal door een tackle van achteren. Varga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Inworp. Caramarin met de inworp. Velciu rent richting de bal. Velciu haalt uit met een fantastische trap. Varga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramarin onderschept slim de pass. Apostolescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Apostolescu krijgt een gele kaart. Caramarin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Velciu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Creangă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Stere bereikt de bal nog maar net als eerste. Stere met een sublieme pass. Oprean heeft problemen om de bal te vangen. Sima is nu in balbezit. Sima draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Mătăsaru probeert naar een medespeler te passen. Rusu is nu in balbezit. Stere rent richting de bal. Rusu onderschept slim de pass. Rusu haalt uit met een fantastische trap. Basarab probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Dobrinoiu speelt de bal door. Baranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranga met een sublieme pass. Rusu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusu draait met de bal, schiet en ... Basarab probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Domnişoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătăsaru begaat een overtreding. Domnişoru is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mihu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Caramarin kopt de bal weg. Dobrinoiu probeert de bal met de borst te controleren. Varga is nu in balbezit. Varga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Mihu passt de bal in één keer door. Domnişoru is nu in balbezit. Domnişoru met een sublieme pass. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga schiet op doel. Creangă bokst de bal weg.

44e minuut.
Mihu rent richting de bal. Mihu geeft een hoge lob. Mătăsaru is nu in balbezit. Velciu verovert de bal door een tackle van achteren. Velciu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Astralii - FC Blackhorse Road 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Astralii 53%, FC Blackhorse Road 47%.
FC Astralii - FC Blackhorse Road 0:1

70e minuut.
Moraru is nu in balbezit. Domnişoru is nu in balbezit. Domnişoru passt de bal in één keer door. Rusu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Astralii 47%, FC Blackhorse Road 53%.
FC Astralii - FC Blackhorse Road 0:1