Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Blackhorse Road FC Astralii
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.8
matig Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Baranga verovert de bal door een tackle van achteren. Baranga met een sublieme pass. Mătăsaru rent richting de bal. Velciu verovert de bal door een tackle van achteren. Velciu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Mătăsaru passt de bal zonder na te denken. Caramarin rent richting de bal. Caramarin passt de bal met de wreef. Velciu rent richting de bal. Velciu draait met de bal, schiet en ... Creangă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Stere speelt de bal door. Sima bereikt de bal nog maar net als eerste. Sima speelt de bal door. Varga is nu in balbezit. Varga schiet op doel. Creangă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Blackhorse Road - FC Astralii 1:0

34e minuut.
Gostin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moraru met de inworp. Baranga is nu in balbezit. Baranga passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Blackhorse Road 52%, FC Astralii 48%.
FC Blackhorse Road - FC Astralii 1:0

58e minuut.
Oraşan onderschept slim de pass. Oraşan geeft de bal voor. Gostin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusu is nu in balbezit. Rusu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Oraşan passt de bal met de wreef. Rusu is nu in balbezit. Domnişoru rent richting de bal. Baranga onderschept slim de pass. Baranga haalt uit met een fantastische trap. Basarab bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Baranga geeft de bal voor. Dumitrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitrache geeft een lange en hoge pass. Rusu is nu in balbezit. Rusu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Sima probeert naar een medespeler te passen. Varga rent richting de bal. Mătăsaru met een sublieme pass. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Blackhorse Road 66%, FC Astralii 34%.
FC Blackhorse Road - FC Astralii 1:0