Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
As Livada Hull Villa
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.6
average Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen average


4e minuut.
Dolha passt de bal in één keer door. Baranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranga speelt de bal door. Docan is nu in balbezit. Docan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Butucea kopt de bal weg. Daar is Ion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dolha krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Butulescu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Criţă met de inworp. Baranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranga geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Amnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amnar geeft een hoge lob. Condrea heeft problemen om de bal te vangen. Ion is nu in balbezit. Ion haalt uit met een fantastische trap. Paal!

34e minuut.
Moţoc speelt de bal door. Pitulea probeert naar een medespeler te passen. Dolha kan de bal niet met de borst controleren. Ion rent richting de bal. Ion draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Butucea passt de bal in één keer door. Amnar is nu in balbezit. Amnar speelt de bal door. Ion is nu in balbezit. Ion draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Livada 53%, Hull Villa 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
As Livada - Hull Villa 0:0

46e minuut.
Baranga met een sublieme pass. Daar is Docan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Docan probeert naar een medespeler te passen. Moţoc rent richting de bal. Moţoc geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Gavrilă probeert de bal met de borst te controleren. Gavrilă geeft een lange en hoge pass. Rădoi rent richting de bal. Docan verovert de bal door een tackle van achteren. Docan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
As Livada - Hull Villa 0:1

77e minuut.
Băcanu speelt de bal door. Gavrilă is nu in balbezit. Gavrilă passt de bal zonder na te denken. Docan rent richting de bal. Docan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Deaconu geeft een lange en hoge pass. Docan heeft problemen om de bal te vangen. Baranga is nu in balbezit. Baranga haalt uit met een fantastische trap. Pitulea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As Livada - Hull Villa 0:2

85e minuut.
Labiş heeft problemen om de bal te vangen. Gavrilă is nu in balbezit. Gavrilă met een sublieme pass. Labiş geeft een lange en hoge pass. Criţă kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Rădoi is nu in balbezit. Docan rent richting de bal. Rădoi onderschept slim de pass. Moţoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Moţoc geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Docan krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Livada 55%, Hull Villa 45%.
As Livada - Hull Villa 0:2