Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Blackhorse Road toyn
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 21.1
average Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Stere kopt de bal weg. Velciu heeft problemen om de bal te vangen. Mavrocordat is nu in balbezit. Velciu verovert de bal door een tackle van achteren. Velciu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Bucşaru heeft problemen om de bal te vangen. Bucşaru passt de bal met de wreef. Caramarin met een sublieme pass. Varga rent richting de bal. Varga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Klungelig pakt Sima de bal. Vulpescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihu is nu in balbezit. Vulpescu onderschept slim de pass. Vulpescu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Vulpescu onderschept slim de pass. Vulpescu met een sublieme pass. Gostin is nu in balbezit. Stănciulescu onderschept slim de pass. Stănciulescu schiet op doel. Basarab kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vulpescu zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Stere de bal. Stănciulescu is nu in balbezit. Stănciulescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Vulpescu passt de bal met de wreef. Pletosu geeft een lange en hoge pass. Moţatu is nu in balbezit. Varga onderschept slim de pass. Varga schiet op doel. Ursulescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Blackhorse Road 47%, toyn 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Blackhorse Road - toyn 0:0

47e minuut.
Sima geeft een lange en hoge pass. Puiu controleert de bal met de borst. Buhănescu rent richting de bal. Varga verovert de bal door een tackle van achteren. Varga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Blackhorse Road - toyn 1:0

55e minuut.
Puiu is nu in balbezit. Puiu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Gostin de bal onder controle te krijgen. Stănciulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănciulescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Mihu bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandopol bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănciulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănciulescu haalt uit met een fantastische trap. Gostin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Bucşaru geeft de bal voor. Inworp. Udrea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Diamandopol rent richting de bal. Diamandopol schiet op doel. Basarab bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Buhănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhănescu probeert naar een medespeler te passen. Pletosu heeft problemen om de bal te vangen. Stănciulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Stănciulescu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Bucşaru is nu in balbezit. Diamandopol is nu in balbezit. Diamandopol passt de bal zonder na te denken. Stănciulescu is nu in balbezit. Stănciulescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Buhănescu passt de bal met de wreef. Mavrocordat is nu in balbezit. Mavrocordat passt de bal zonder na te denken. Vulpescu rent richting de bal. Vulpescu probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Blackhorse Road 56%, toyn 44%.
FC Blackhorse Road - toyn 1:0