Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dinamo 1104 As Livada
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Mihăilescu geeft de bal voor. Teodor bereikt de bal nog maar net als eerste. Labiş begaat een overtreding. Teodor is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mihu komt bij de bal en schiet. Pitulea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Klungelig pakt Labiş de bal. Labiş passt de bal in één keer door. Ion is nu in balbezit. Băcanu rent richting de bal. Băcanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Mihăilescu is nu in balbezit. Cucu is nu in balbezit. Cucu passt de bal zonder na te denken. Ion rent richting de bal. Ion haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Mihăilescu geeft de bal voor. Teodor is nu in balbezit. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo 1104 - As Livada 1:0

30e minuut.
Mihăilescu verovert de bal door een tackle van achteren. Mihăilescu geeft een lange en hoge pass. Teodor bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodor draait met de bal, schiet en ... Deaconu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinamo 1104 47%, As Livada 53%.
FC Dinamo 1104 - As Livada 1:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tătărescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pastor geeft een lange en hoge pass. Bărzoi is nu in balbezit. Bărzoi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Băcanu kopt de bal weg. Manolache probeert de bal aan de voet te houden. Ion rent richting de bal. Ion haalt uit met een fantastische trap. Niţescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Dinamo 1104 - As Livada 1:1

59e minuut.
Radian bereikt de bal nog maar net als eerste. Băcanu verovert de bal door een tackle van achteren. Băcanu met een sublieme pass. Ion bereikt de bal nog maar net als eerste. Ion draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Teodor rent richting de bal. Lazarovici onderschept slim de pass. Lazarovici probeert naar een medespeler te passen. Ban rent richting de bal. Ban draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinamo 1104 47%, As Livada 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Dinamo 1104 - As Livada 1:1