Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hull Villa FC Dinamo 1104
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.2
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Mihu geeft een hoge lob. Gavrilă rent richting de bal. Gavrilă passt de bal in één keer door. Baranga rent richting de bal. Baranga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Radian rent richting de bal. Radian geeft een lange en hoge pass. Condrea rent richting de bal. Teodor onderschept slim de pass. Teodor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Căpusa geeft een hoge lob. Mihăilescu kopt de bal weg. Căpusa rent richting de bal. Teodor verovert de bal door een tackle van achteren. Teodor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Manolache geeft een lange en hoge pass. Inworp. Moţoc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baranga rent richting de bal. Baranga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Ban is nu in balbezit. Gavrilă onderschept slim de pass. Gavrilă passt de bal zonder na te denken. Docan rent richting de bal. Docan haalt uit met een fantastische trap. Niţescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Gavrilă kopt de bal weg. Baranga rent richting de bal. Docan is nu in balbezit. Baranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Pastor passt de bal zonder na te denken. Ban rent richting de bal. Ban passt de bal met de wreef. Teodor rent richting de bal. Teodor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hull Villa - FC Dinamo 1104 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hull Villa 42%, FC Dinamo 1104 58%.
Hull Villa - FC Dinamo 1104 0:1

50e minuut.
Manolache is nu in balbezit. Mihăilescu rent richting de bal. Mihăilescu speelt de bal door. Teodor is nu in balbezit. Teodor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hull Villa - FC Dinamo 1104 0:2

65e minuut.
Manolache rent richting de bal. Manolache passt de bal zonder na te denken. Ban is nu in balbezit. Gavrilă onderschept slim de pass. Gavrilă geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Condrea speelt de bal door. Teodor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodor is nu in balbezit. Teodor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hull Villa 53%, FC Dinamo 1104 47%.
Hull Villa - FC Dinamo 1104 0:2