Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dinamo 1104 Hull Villa
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


14e minuut.
Docan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Docan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranga rent richting de bal. Baranga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Ban speelt de bal door. Boldici is nu in balbezit. Pastor is nu in balbezit. Teodor is nu in balbezit. Teodor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo 1104 - Hull Villa 1:0

36e minuut.
Manolache verovert de bal door een tackle van achteren. Manolache probeert naar een medespeler te passen. Gavrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilă geeft een hoge lob. Radian kopt de bal weg. Niţescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bica geeft een lange en hoge pass. Teodor bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinamo 1104 41%, Hull Villa 59%.
FC Dinamo 1104 - Hull Villa 1:0

55e minuut.
Pastor geeft een hoge lob. Ursu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursu geeft de bal voor. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Fizedean is nu in balbezit. Fizedean geeft een hoge lob. Boldici kopt de bal weg. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Ursu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursu geeft de bal voor. Teodor bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodor haalt uit met een fantastische trap. Căpusa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinamo 1104 54%, Hull Villa 46%.
FC Dinamo 1104 - Hull Villa 1:0