Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
As Livada FC Steua Nord
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 15.2
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


8e minuut.
Muntean is nu in balbezit. Solomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ion rent richting de bal. Băcanu is nu in balbezit. Băcanu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Cucu onderschept slim de pass. Cucu passt de bal met de wreef. Muntean is nu in balbezit. Ion verovert de bal door een tackle van achteren. Ion haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Băcanu heeft problemen om de bal te vangen. Băcanu passt de bal zonder na te denken. Ion is nu in balbezit. Ion haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Băcanu de bal onder controle te krijgen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Labiş kopt de bal weg. Stoichiţă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ion bereikt de bal nog maar net als eerste. Ion schiet op doel. Sârgu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As Livada - FC Steua Nord 1:0

28e minuut.
Cucu passt de bal met de wreef. Idoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Idoraş probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Râlea de bal. Râlea haalt uit met een fantastische trap. Pitulea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Lazarovici geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Solomon de bal onder controle te krijgen. Idoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Râlea rent richting de bal. Râlea draait met de bal, schiet en ... Pitulea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Băcanu speelt de bal door. Deaconu is nu in balbezit. Râlea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Râlea krijgt een gele kaart. Deaconu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cucu met een snel genomen vrije trap. Drăguloiu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muntean. Drăguloiu roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Drăguloiu kan niet meer verder spelen. Amnar komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Livada 34%, FC Steua Nord 66%.
As Livada - FC Steua Nord 1:0

61e minuut.
Lazarovici geeft de bal voor. Ion is nu in balbezit. Băcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ion is nu in balbezit. Ion haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
As Livada - FC Steua Nord 2:0

63e minuut.
Rădoi is nu in balbezit. Rădoi met een sublieme pass. Verdeş geeft de bal voor. Ion is nu in balbezit. Ion haalt uit met een fantastische trap. Sârgu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Răcaru geeft een lange en hoge pass. Inworp. Verdeş met een snelle inworp. Băcanu heeft problemen om de bal te vangen. Băcanu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sârgu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Răcaru geeft een hoge lob. Inworp. Verdeş met de inworp. Băcanu kan de bal niet met de borst controleren. Băcanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Deaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaconu probeert naar een medespeler te passen. Verdeş geeft de bal voor. Ion is nu in balbezit. Ion haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Livada 30%, FC Steua Nord 70%.
As Livada - FC Steua Nord 2:0