Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Steua Nord As Livada
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 16.8
hopeless Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Stoichiţă onderschept slim de pass. Băcanu rent richting de bal. Antonie is nu in balbezit. Băcanu verovert de bal door een tackle van achteren. Băcanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Butulescu speelt de bal door. Muntean bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Luca. Luca krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Solomon is nu in balbezit. Solomon geeft de bal voor. Verdeş kopt de bal weg. Idoraş rent richting de bal. Idoraş haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lazarovici heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Solomon rent richting de bal. Băcanu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Solomon. Solomon krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Steua Nord 45%, As Livada 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Steua Nord - As Livada 0:0

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sârgu met een harde bal richting middenveld. Idoraş kopt de bal weg. Daar is Râlea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Râlea schiet op doel. Pitulea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Solomon is nu in balbezit. Solomon speelt de bal door. Rădoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Râlea is nu in balbezit. Râlea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Klungelig pakt Solomon de bal. Băcanu rent richting de bal. Băcanu passt de bal in één keer door. Luca is nu in balbezit. Luca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Muntean bereikt de bal nog maar net als eerste. Băcanu verovert de bal door een tackle van achteren. Băcanu passt de bal met de wreef. Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Luca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Băcanu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Amnar komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Idoraş is nu in balbezit. Idoraş met een sublieme pass. Râlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Râlea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Steua Nord - As Livada 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Steua Nord 60%, As Livada 40%.
FC Steua Nord - As Livada 1:0