Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
As Livada toyn
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 20.5
average Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Labiş probeert naar een medespeler te passen. Ion bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhănescu is nu in balbezit. Ion onderschept slim de pass. Ion draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Verdeş kopt de bal weg. Baranga probeert de bal aan de voet te houden. Ion rent richting de bal. Ion schiet op doel. Ursulescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
As Livada - toyn 1:0

7e minuut.
Amnar met een sublieme pass. Ion is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moţatu. Moţatu krijgt een gele kaart. Ion is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Butucea met een snel genomen vrije trap. Paal! Ursulescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ion bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
As Livada - toyn 2:0

13e minuut.
Diamandopol passt de bal met de wreef. Mavrocordat bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ion. Ion krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Mavrocordat rent richting de bal. Labiş onderschept slim de pass. Labiş passt de bal zonder na te denken. Ion bereikt de bal nog maar net als eerste. Ion haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Livada 40%, toyn 60%.
As Livada - toyn 2:0

50e minuut.
Lazarovici geeft een lange en hoge pass. Inworp. Udrea met de inworp. Diamandopol bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandopol schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Mavrocordat rent richting de bal. Labiş onderschept slim de pass. Labiş passt de bal zonder na te denken. Ion is nu in balbezit. Ion schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As Livada - toyn 3:0

55e minuut.
Apostol is nu in balbezit. Verdeş verovert de bal door een tackle van achteren. Verdeş met een sublieme pass. Ion is nu in balbezit. Ion draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Livada 49%, toyn 51%.
As Livada - toyn 3:0