Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Steua Nord FC Astralii
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
Mătăsaru onderschept slim de pass. Mătăsaru met een sublieme pass. Rusu is nu in balbezit. Rusu haalt uit met een fantastische trap. Băcanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Rednic met een sublieme pass. Oprişan is nu in balbezit. Oprişan geeft de bal voor. Râlea springt en kopt de bal. Daar is Rednic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cislariu neemt de hoekschop. Râlea springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Paganel geeft een hoge lob. Solomon rent richting de bal. Solomon geeft een lange en hoge pass. Râlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Râlea haalt uit met een fantastische trap. Creangă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Oprişan probeert naar een medespeler te passen. Râlea rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mătăsaru. Mătăsaru krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Rednic verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cislariu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Râlea rent richting de bal. Râlea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Steua Nord - FC Astralii 1:0

38e minuut.
Solomon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Antonie rent richting de bal. Rusu onderschept slim de pass. Rusu draait met de bal, schiet en ... Sârgu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Steua Nord - FC Astralii 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Steua Nord 53%, FC Astralii 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Steua Nord - FC Astralii 1:1

71e minuut.
Răcaru met een sublieme pass. Râlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasiu is nu in balbezit. Râlea verovert de bal door een tackle van achteren. Râlea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Mătăsaru met een sublieme pass. Solomon rent richting de bal. Mătăsaru begaat een overtreding. Solomon wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Solomon kan niet meer verder spelen. Petruţ komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Oprişan heeft problemen om de bal te vangen. Oprişan geeft de bal voor. Oprean heeft problemen om de bal te vangen. Râlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Râlea haalt uit met een fantastische trap. Creangă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Steua Nord - FC Astralii 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Steua Nord 45%, FC Astralii 55%.
FC Steua Nord - FC Astralii 2:1