Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fs filea As Livada
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 19.4
unsatisfactory Schieten average
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Rădoi rent richting de bal. Verdeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdeş passt de bal in één keer door. Ion is nu in balbezit. Ion haalt uit met een fantastische trap. Moldoveanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
fs filea - As Livada 0:1

25e minuut.
Băcanu passt de bal met de wreef. Ion bereikt de bal nog maar net als eerste. Udroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ion verovert de bal door een tackle van achteren. Ion schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Udroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Butucea verovert de bal door een tackle van achteren. Băcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băcanu schiet op doel. Moldoveanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fs filea - As Livada 0:2

33e minuut.
Klungelig pakt Chiculiţă de bal. Băcanu is nu in balbezit. Udroiu is nu in balbezit. Ion onderschept slim de pass. Ion haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Labiş probeert naar een medespeler te passen. Chiculiţă rent richting de bal. Ion verovert de bal door een tackle van achteren. Ion haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fs filea - As Livada 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fs filea 73%, As Livada 27%.
fs filea - As Livada 0:3

50e minuut.
Amnar is nu in balbezit. Amnar geeft de bal voor. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ion onderschept slim de pass. Ion draait met de bal, schiet en ... Moldoveanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Raiciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raiciu geeft een hoge lob. Vlăsceanu rent richting de bal. Vlăsceanu schiet op doel. Pitulea bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Butucea passt de bal met de wreef. Labiş met een sublieme pass. Chiculiţă rent richting de bal. Ion verovert de bal door een tackle van achteren. Ion schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Guşiţă probeert naar een medespeler te passen. Teodor rent richting de bal. Teodor passt de bal in één keer door. Vlăsceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlăsceanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Inworp. Verdeş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Băcanu is nu in balbezit. Băcanu schiet op doel. Chiculiţă probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Cuzino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Udroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udroiu probeert naar een medespeler te passen. Vlăsceanu rent richting de bal. Vlăsceanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fs filea 56%, As Livada 44%.
fs filea - As Livada 0:3