Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Astralii FC Dinamo 1104
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Mătăsaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moraru rent richting de bal. Moraru geeft een lange en hoge pass. Dragoş is nu in balbezit. Dragoş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Rusu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusu is nu in balbezit. Baranga rent richting de bal. Baranga draait met de bal, schiet en ... Paal!

19e minuut.
Moraru met een snelle inworp. Klungelig pakt Baranga de bal. Mihăilescu begaat een overtreding. Baranga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Baranga wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Mătăsaru speelt de bal door. Moraru is nu in balbezit. Manolache schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Manolache is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Moraru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Moraru zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tătărescu heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Paganel zal de hoekschop nemen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Mihăilescu rent richting de bal. Mătăsaru onderschept slim de pass. Mihu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mătăsaru wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

30e minuut.
Mihu onderschept slim de pass. Baranga rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mihu. Mihu krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Oprean onderschept slim de pass. Oprean speelt de bal door. Rusu is nu in balbezit. Baranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Astralii - FC Dinamo 1104 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Astralii 43%, FC Dinamo 1104 57%.
FC Astralii - FC Dinamo 1104 1:0

52e minuut.
Mihăilescu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mătăsaru. Mihăilescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mihu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Teodor bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodor schiet op doel. Creangă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Mihăilescu is nu in balbezit. Mihăilescu passt de bal met de wreef. Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban verovert de bal door een tackle van achteren. Ban draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Astralii 47%, FC Dinamo 1104 53%.
FC Astralii - FC Dinamo 1104 1:0