Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
As Livada FC Blackhorse Road
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 18.9
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Butucea speelt de bal door. Drăguloiu is nu in balbezit. Drăguloiu geeft een lange en hoge pass. Pletosu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gostin de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Labiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Labiş met een sublieme pass. Velciu rent richting de bal. Varga is nu in balbezit. Varga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Labiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga verovert de bal door een tackle van achteren. Varga schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lazarovici de bal onder controle te krijgen. Pitulea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As Livada - FC Blackhorse Road 0:1

24e minuut.
Stere is nu in balbezit. Butucea probeert naar een medespeler te passen. Ion rent richting de bal. Ion draait met de bal, schiet en ... Pletosu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Stere rent richting de bal. Domnişoru rent richting de bal. Domnişoru probeert naar een medespeler te passen. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Mihu met een snelle inworp. Domnişoru rent richting de bal. Domnişoru passt de bal in één keer door. Varga is nu in balbezit. Varga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Livada 52%, FC Blackhorse Road 48%.
As Livada - FC Blackhorse Road 0:1

47e minuut.
Stere heeft problemen om de bal te vangen. Băcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stere rent richting de bal. Băcanu onderschept slim de pass. Băcanu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Caramarin met de inworp. Velciu rent richting de bal. Velciu passt de bal zonder na te denken. Caramarin is nu in balbezit. Caramarin geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Rădoi geeft een hoge lob. Daar is Drăguloiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihu kopt de bal weg. Băcanu is nu in balbezit. Băcanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Rădoi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Buzea komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Drăguloiu passt de bal zonder na te denken. Mihu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihu geeft de bal voor. Butulescu is nu in balbezit. Butulescu geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Basarab maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
As Livada - FC Blackhorse Road 1:1

81e minuut.
Stere probeert naar een medespeler te passen. Caramarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramarin passt de bal in één keer door. Domnişoru is nu in balbezit. Domnişoru schiet op doel. Pitulea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Livada 53%, FC Blackhorse Road 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
As Livada - FC Blackhorse Road 1:1